Semstervecka

Egentligen är väl semestervecka fel ord att använda då jag just nu är, hmm, vad var det nu Fredrik i Segemyhr och Co brukade kalla det… inte arbetslös utan mellan två jobb 😉 Jag har då alltså en av mina mellan två jobbveckor nu då.

Veckan har i alla fall bestått av ett besök på Universeum och Liseberg i måndags ihop med pappafamiljen. Ett 1-års kalas hos kusin Saga i tisdags och idag har vi gjort en massa utan att egentligen få någonting gjort. En typisk semest… ehh jag menar mellan två jobbvecka, sommartid då alltså 😉

Vi har åkt bil en del idag, jagat medicin till Fia… Hennes mage har pajjat, igen! Natten mellan söndag och måndag var vi ute 4 gånger med henne. Ingen höjdare att stå ute i kylan och vänta på att hon ska göra sina behov. Hon verkade ha lite ont i magen för hon ville inte ligga på sidan som hon brukar på nätterna. Men hon sa inget när jag klämde henne på magen så vi lät det va. Hon va hos mormor på måndagen och tydligen var hon lika dålig i magen då så vi hämtade hem henne på kvällen och tur var väl det för under natten sen så fick vi gå ut flera gånger igen. Jag satte henne på fasta från måndagkväll fram till middag idag, då fick hon lite ris. Så nu får hon gå på ris- och fiskdiet i några dagar ihop med den här medicinen som vi köpt hem. Hoppas att vi får ordning på lilla magen själva den här gången och slipper visit till Slöinge!

Nu ska vi på spelkväll hos pappafamiljen. Om bara Nicklas kommer ur duschen någon gång… 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.