Nyheter på Presenteriet.se

I förra veckan fick vi in lite nytt på Presenteriet.

De här fina kylväskorna för boxvin.

bibsvartblomma

bib-bladgron

bib-rosa-bladmonsterjpg

Jag tänkte bara tilläggsbeställa de färger vi redan hade på väskorna men så berättade den trevliga  leverantören Christina att de precis fått in dem i två nya mönster och färger. Och de var ju så fina att jag bara inte kunde låta bli att beställa hem!

Presentböcker är poppis på Presenteriet och i förra veckan utökades sortimentet med tre nya titlar: Till Min Son, Till Min Dotter och Till Min Vän. Sistnämnda har redan sålt slut men misströsta ej, boken är beställd och bör komma in i butiken igen under nästa vecka.

scannad-framsida-till-min-son scannad-framsida-till-min-dotter

scannad-framsida-till-min-van

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.