Kattungar

Det får visst bli EU-röstning efter Formel 1. Fanns så mycket annat intressant än att duscha att göra här hemma och plötsligt var klockan Formel 1 och då stannar som sagt allt upp här hemma. Planen är nu istället att duscha under Formel 1, åka och rösta, åka en sväng upp till Gvd och kolla in de snygga balekipagen, kanske äta någonstans i Gvd (på uteservering som tillåter hundar, allt annat går fetbort!) och slutligen blir det nog en tur till Nicklas föräldrar för att kolla in de nykläckta kattungarna. Sötisar!

Egentligen är de inte så nykläckta. Tror att de är två veckor nu eller något sådant, men mamma Stina gömde de små liven i skogen och det tog ung. 1 och en halv vecka innan Nicklas föräldrar lyckades smyga efter Stina till gömstället. De är inte dumma de där katterna, går omvägar och har sig för att ingen ska lyckas spåra dem och hitta ungarna. I fredags var vi och tittade på de små liven som nu då hade kommit hem och bor nu på övervåningen, vilket Stina verkar tillfreds med, ända tills Fia visade sitt platta tryne, då blev hon inte så glad… Fia fick sig en knäpp på nosen av mig när hon närmade sig kattkorgen och sedan var hon sur som ättika på mig hela kvällen 😉

6 st söta kattungar var det. Väldigt lika förra kullen i färgerna så det är nog samma pappa den här gången. Kattungarna som inte är vana vid människor frästa som bara den på oss. Men de är ju unga än så länge så det borde inte bli några problem att få dem tama tycker jag.

Bilder på snuttisarna:

kisseungar4 kisseunge1

kisseunge2 kisseunge3

kisseungar-och-fia
Fia surade

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Kattungar”

Kommentarer inaktiverade.