Friday!

Då var det fredag igen. Den här fredagen ser ganska annorlunda ut i jämförelse med de föregående. Idag tänker jag inte skriva på någon uppsats. Jag ska bara vara idag. Tvätta upp tvättkorgen. dammsuga lite, läsa ur någon av de böcker jag lånade på bibblan igår, åka och sola, träna Fia på städning med klicker och bara vara. Så skönt!

Jag trodde att jag bara skulle vara igår kväll också men så fick Nicklas för sig att vi skulle till Ullared. Det behövdes visserligen för det börjar bli tomt på sådant där trist som toarengöring, aluminiumfolie, fönsterputs och sånt där som jag brukar hamstra när jag åker till Ullared. Det var inte alls mycket folk igår så det var skönt men däremot fanns där inte mycket att ha. Skittrist på damkläderna och likaså på hem och inredningsavdelningen. Så det blev inget vidare ”roligt” handlat, mest bara måsten, och så lite godis of course :mrgreen:

Hårfärg köpte jag i alla fall i hos den där frissan i Ullared. Färgade håret igår kväll, eller snarare i natt, sköljde ut den sista behandlingen vid tolv i natt. Sedan fastnade jag vid en bok om Titanic som jag lånade på Bibblan, satt uppe till 1 och läste och kollade på fantastiska bilder tagna nere vid vraket för bara något år sedan. Intressant! Jag har ju alltid varit intresserad av Titanic. Detta var ett intresse jag hade långt innan James Camerons film om Titanic. Jag var en Titanic-nörd. Kunde viktiga datum kring Titanics färd utantill, jag kunde de exakta tiderna från olyckans händelseförlopp och naturligtvis hade jag inga problem att rabbla antalet döda och överlevande. Kanske inte så normal när jag tänker efter… 😉
I vilket fall som helst är jag grymt sugen på att åka till Sjöhistoriska muséet i Stockhlm i sommar när de har en utställning om just Titanic. Ska bara övetyga Nicklas först om att detta är intressant.

Nu ska jag rasta Fisen en snabbis och sedan blir det en tur till solariet.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Friday!”

Kommentarer inaktiverade.