Tiden bara går och går

Nu har mina 5-veckors praktik passerat. Jag ska tillbaka till Gvd idag för att lämna in lite elevarbeten till handledaren och sedan är det en heldag på onsdag också då jag ska göra klart allt med klasserna, lämna ut prov, ha omprov och så. Sen blir det att fokusera på examensarbetet. Känns inte alls kul, jag har varit taggad sen hösten att göra den här sista uppsatsen men med tanke på den bristande respons man fått på högskolan känns det inte kul längre. Men det gäller att finna inspiration till detta. nu! Snart är det maj och då ska arbetet in.

I helgen jobbade jag på gjuteriet. Jag har nog saknat det en del, var jättelänge sedan jag jobbade där sist. Trivs med att serva kunderna, packa upp varor, skylta osv. Hade helt ok kundtillströmmning
Har konstaterat efter den här praktiken att jag är en sån där människa med mycket behov av variation. Jag tröttnar mycket snabbt när jag kommer in i en rutin. Mig hade det passat att jobba lite här och lite där. Varannan vecka här och varannan vecka där. Vilken dröm! Men i dessa tider lär det inte finnas jobb varken här eller där.
Jaja, behöver inte fundera på det nu, måste göra klart det där examensarbetet först och främst. Prio ett.

Usch och fy, Nicklas har fått för sig att jag ska surfa på den andra bärbara. Min gamla verkar tyvärr ha gjort sitt då den låser sig var 5:e minut eller då man flyttar på datorn, och det har inte fungerat att sätta in en cd-skiva på ett år. Går inte öppna den där luckan. Pillar man på luckan låser sig datorn, of course. Lite drygt. Men den här nya bärbara är så stor! Den är mycket bredare än min gamla. Skärmen är sådär blank, vilket enligt Nicklas ska vara bra, men jag blir galen, det blänker ju i skrämen och då blir det liksom suddigt så jag blinkar hela tiden för det känns som om att jag ser suddigt när jag kollar på skärmen. Saknar min gamla dator! Men det är bara att gå vidare, släppa taget om den gamla och acceptera den nya 😉 Nä, fasen! Nu upptäckte jag att det inte finns något hål för minneskortet från kameran i den här datorn! Ska man behöva använda sladden igen! Jag som inte ens har kvar den där sladden!!! Åhhh, jag saknar min gamla dator! *snyft*

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.