Jag var på bra humör

Jag var på bra humör när jag vaknade.
Jag var på bra humör när jag åkte till jobbet.
Jag var på jättebra humör på jobbet.
Jag var på bra humör när jag åkte hem från jobbet.
Jag var på bra humör när jag kom hem.
Jag blev på fruktansvärt dåligt humör när min nya parfym (som är satans svår att få tag på) åkte i golvet med ett brak och istället för att lämna doftspår på min kropp, numer enbart kommer att lämna doftspår på vårt dassgolv, åtminstone i några dagar….
Skit!!!

Om någon har en Sergio Tacchini Donna över i badrumsskåpet är ni hjärtligt välkomna att höra av er.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Jag var på bra humör”

Kommentarer inaktiverade.