Influensa igen?

Uschanemej, jag tror att det är en influensa på intåg. Vaknade i morse av att jag var stel och hade ont i nacken. Under dagen har även halsont krypit på mig och om jag känner efter riktigt nu så är jag nog lite täppt i näsan också :mrgreen:
Kroppen känns så där tung och stel. Men det behöver iofs inte bero på någon influensa inte. Jag har nämligen arbetat idag, fysiskt. Har grejat på övervåningen, först satte vi upp lite gips i sovrummet och sedan tog vi tag i megauppgiften att rensa bland alla våra kartongen och kassar med sparade grejer. Nicklas var riktigt duktig och slängde en massa. Men vi hann bara med ett hörn av rummet med bröte, har andra hörnet kvar i morgon. Det är inte så mycket av mina grejer som jag kan slänga, inte än. Men när jag har pluggat klart finns det en triljoner böcker och pappren som ska bort, vågar inte göra mig av med dem än uti fall jag skulle behöva dem i skolan. Men vi fick vara hårda i rensandet för nästa vecka kommer snickarna och då kan det inte stå en massa grejer i vägen. De ska vara här i en vecka och jobba. Jag är lite orolig att de inte ska hinna med så mycket som behövs och att allt därmed blir stillastående i flera år… igen… Men vi får se, tar en dag i taget. De är ju proffs de där, inte så sega och klantiga som jag och Nicklas 😉
Lenny var här med kille igår för att kolla in hur de ska gräva ut för plattan till uterummet. Sen får vi snåla och spara så att vi får råd till ett uterum, det kostar ju en del. Jag vill ha ett riktigt, sånt där som man kan sitta i även på vintern utan att frysa fast, även kallad pensionärskuvös. Vårt hus är ju litet så det hade inte varit helt fel med ett extra rum, pensionär eller inte.

Nu ska jag ta min stela kropp till sängen för lite välbehövlig sömn, klockan 22.30 på en lördag, det är skamligt :mrgreen: Godnatt i alla fall. 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.