Underbara fredag!

Det känns som om jag skriver om hur underbara fredagar är vartenda fredag, men det kan inte sägas för mycket. Allt är bra på fredagar! :mrgreen:

Igår var det symöte hos Carro. Tina var med så jag passade på att beställa lite Oriflame-grejer. Blev en kajalpenna och två duschcrémer. En 400ml duschcrémer för 29:-, man var ju bara tvungen att handla! 😉 Vi fastnade framför Sveriges värsta bilförare sen, mycket underhållande program! ”Jag måste ha kebab!” Hahahaha!

Igår tabbade jag mig rejält. Jag berättar det själv här istället så att Nicklas inte ska få nöjet att sprida det hela… Jag var superstressad igår, skulle iväg till VFU-skolan och var tvungen att tanka innan jag åkte. När jag hade tankat skulle jag hem snabbt och fixa en grej och det var då stressen tog över intelligensen. Av någon anledning svänger jag alldeles för sent in på vår parkering. Istället för att graciöst parkera på den halvan av perkeringen som är tom, vlken jag har parkerat på en miljard gånger, kör jag rätt upp över grushögen, den stenhårda frysta grushögen… Skrapde rejält fram på bilen och jag ville inte gå ut och titta. Visade sig att jag ”bara” har skrapat den där svarta listen fram och snön hade tryck in någon plasbit. Det verkar inte som om bilplåten har blivit skrapad i alla fall. Det var ju tur i oturen. Nicklas bara skrattar åt det hela, han tycker nog att det är totalt fantastiskt hur jäkla klantig jag är när det gäller bilarna. Man har ju pajat några fälgar tidigare… Stackars Nicklas.

I helgen ska vi röja på övervåningen. Slänga saker. Det är Nicklas idé, han ringde precis och föreslog att denna aktivitet ska utföras i morgon. Han sa själv att vi måste ”slänga saker”. Han nämnde bl.a. sina trasiga gamla resväskor. Det ska bli intressant att se om han klarar av att utföra sitt förslag. Nicklas och slänga saker går inte riktigt ihop… Jag har verkligen rensat allt bland mina grejer där uppe. Har bara kvar fotoalbum, böcker och filmer. Visserligen finns det mycket av de grejerna men det är inget av det jag kan slänga. Nicklas har så otroligt mycket grejer som jag har velat slänga men nja, det har inte gått. Han är en sparare. Mycket gamla kläder, tidningar och papper. Papper till förbannelse. Han sparar kvitton och har gjort i alla år, det finns många gamla kvitton från flera år tillbaka nedkastade i plastkassar från ICA. Tänk att sortera dem! Något säger mig att vi har en hel dags rensande framför oss.  

Nähe, det här går inte för sig. Jag måste ju åka och handla annars har vi ingen frukost i morgon. Tjing!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Underbara fredag!”

Kommentarer inaktiverade.