Varningstext

Jag tycker att det borde finnas varningstexter på alla saxar av liten till mellanstor storlek. Den storleken på sax som man klipper luggen med borde liksom definitivt ha varninsgtext, gärna något i stil med ”om du klipper luggen själv med den här saxen kan det hända att du även klipper av ögonbrynet och det ser då ut som om du har ett ärr tvärs genom ögonbrynet. Sådär som alla töntiga killar klippte sina ögonbryn för något år sedan, så att det skulle se ut som om de hade ett ärr där, det var inte snyggt. Så kan det i alla fall bli om man klipper sin lugg själv med denna sax. Det går att reparera sönderklippta ögonbryn med hjälp av ögonbrynspenna men tyvärr ser det mer konstigt ut än normalt. Bortklippt ögonbryn växer ut igen med det tar aslång tid.”

Jag menar hur svårt kan det vara att få dit den förbannade texten!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.