Usch vilken natt…

Fy vilken jobbig natt! Igår käkade vi pizza på kvällen. Var skitlänge sedan sist så jag slog på stort och tog en med bearnaisesås och fläskfilé. Mums! Orkade bara halva men lika glad var jag för det. Pizza i två dagar liksom, hurra! 😉
Men det kommer fan inte ner någon pizza i min mage idag!
Vaknade i natt med ett rejält illamående. Snurrade en stund i sängen innan jag tog kudden med mig och lade mig på badrumsmattan. Lika bra att ligga nära dasstolen för om kräkas är äckligt så är det ännu äckligare att torka kräk! Jag låg där en bra stund, sov vissa stunder, låg vaken andra. Kroppen sa åt mig att kräkas men ni vet, det är ju så äcklig så jag kämpade emot. Aldrig i livet! Efter en stund där på badrumsmattan, vet inte hur länge, kände jag mig faktiskt lite bättre. Gick tillbaka till sängen. Fia fick ett utbrott när jag närmade mig hennes biabädd, hon såg inte att det var jag och börade skälla som en galning. Vaktfisen 😉
Idag mår jag bättre, men det känns inte helt 100. De måste ju ha varit pizzan? Något på den som min mage inte tyckte om eller som inte var ok.
Detta innebär att jag måste laga mat idag. Blä, så trist! Vad ska jag hitta på då? Helst bör det väl vara något lättsmält för magen. Potatismos? Fisk… Usch, gillar inte fisk men tvingar ju i Fia kokt fisk när hon har ont i magen, så rätt ska väl vara rätt. Hmm får köra uteslutnings metoden, pizza går iaf fetbort! :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Usch vilken natt…”

Kommentarer inaktiverade.