Made in Sweden

Ett av de bästa tv-programmen som går just nu måste väl ändå vara Made in Sweden! Jag kollade avsnitt 2 igår och kunde då äntligen sätta namn på den där känslan som har funnits med sedan tittandet på Idol. Jag är ju fan kär i idoljuryn. Jag är fullkomligt upp över öronen förälskad i Bagge, Andreas och Laila! Men det måste vara de tre, ihop liksom, var för sig förvandlas min känsla mer till en sorts sval ömhet.
Är de tre inte fantastiska!? Ihop skapar de musik, humor och kärlek. De tre har en viss familjär känsla dem emellan som är svår att sätta fingret på och därför också väldigt spännande och avundsvärd.
Jag bryr mig väl egentligen inte så mycket om själva programmet och dess idé, visst är det bra och kul, men det är Bagge, Andreas och Laila jag vill åt. De tre gör förbannat bra tv ihop!
Det är nog ganska jobbigt att titta på Made in Sweden ihop med mig. Jag upptäckte igår att jag upprepar en massa saker de säger, främst sådant vilket roar mig. Ett exempel från gårdagens avsnitt var då Andreas kom med blommor till Laila och sa att han måste berätta något för henne. Hon svara då ”Va, är jag gravid!?”. Hysteriskt roligt tyckte jag och var därför tvungen att återberätta detta för Nicklas 10 minuter efter programmets slut, trots att Nicklas faktiskt satt bredvid mig under programmet och hörde det hela med egna öron.
Om ni har missat hela grejen med Made in Sweden så har de en hemsida. Men missa för Guds skull inte avsnitt 3 nästa onsdag klockan 21.00 på kanal 4!!!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Made in Sweden”

Kommentarer inaktiverade.