Illa

Nicklas mamma sa till mig häromdagen, under en diskussion gällande att laseroperera sina ögon, att det verkar lite osäkert, eftersom det kan gå fel. Nicklas syster inflikade då att det inte vore så kul om man blev blind. En bra poäng, men jag, som väldigt gärna vill göra en sådan operation och därför är överdrivet optimistik inför detta, svarade dem att nej, nej, nej, det görs sådana där operationer för jämnan nuförtiden, det kan inte gå fel.
Hmm, jag hade fel.
Läste detta i Expressen idag.

Tja, Optimisten i mig säger att detta var för tre år sedan och att utvecklingen på området gått framåt sedan dess.
Realisten i mig säger att det naturligtvis måste finnas en viss procent misslyckade operationer, annat vore en omöjlighet. Realisten påpekar också att jag kan vara den som utsätts för den där procenten av dåliga operationer.
Snåljåpen i mig konstaterar snabbt att så länge det finns risk att operationen misslyckas finns det ingen anledning att lägga 30000:- på den samma. Det finns så mycket annat roligt man kan göra för 30000:-

Nu är frågan, who is the boss?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.