Nu!

Nu ska jag berätta…

Igår kväll var anställda med respektive bjudna av jobbet (gjuteriet) på middag på hotellet och bio här i Sms (yes vi har både hotell och bio!). Inbjudan kom för ett tag sedan och jag blev jätteglad! Så kul att de hittar på något, och ännu roligare att vi extrapersonal fick följa med, med respektive! Så jag släpade med mig Nicklas, så klart. Först käkade vi som sagt på hotellet. Jättegod mat! Potatisgratäng, stekt potatis, kött, kyckling, lax och två sorters såser stod på menyn. Gott gott gott! Mätta och belåtna gick vi, eller hmm jag åkte bil, till bion. Vi hade hela stora (ok, överdrift) salongen för oss själva. ”Vi hade i alla fall tur med vädret igen” var det som visades. Ja jisses, jag skrattade så att jag grät! Fick ett sånt där anfall som bara inte vill sluta, lyckades ta mig samman till slut :mrgreen:
Sen blev det bråttom hem efter bion. Jag kastade mig i säng. Skulle nämligen upp tidigt idag för att skriva tenta i Halmstad. Sov pissdåligt i natt. Vaknade flera gånger av konstigt anledningar som att Fia lät lustigt, Nicklas lät skumt och min arm somnade hela tiden. Men har ändå varit relativt pigg idag, och tur är väl det för jag skrev tentan hela tiden ut. Mellan 9 och 14 satt jag och skrev och skrev, förutom tre snabba kissepauser, hann inte ens pausa för att käka banan. Tillslut var jag så spänd och stressad att hela huvudet skakade. Det gör ju så när jag stressar, spänner nacken då. Lite problematiskt när man ska koncentrera sig. Jag hann svara på alla frågor men det blev inget bra svar på sista. Komiskt att kursen delvis handlar om arbetsmiljö, känns inte riktigt som 5 timmars streckskrivande sittandes på stenhårda stolar kan klassas som arbete i god arbetsmiljö… 😛
Men jag klarar la tentan. Annars blir jag pissed så det heter duga!

Vi har hängt på övervåningen en stund ikväll. Sätter gipsskivor. Fruktansvärt tradigt vid det här laget. Det går för sakta, jag tappar tålamodet. Jag vill ju gärna att allt ska gå så snabbt, gärna på sekunden! Det kanske inte funkar så i verkligheten? 😉 Fia ”hjälpte till” idag också. Hon flyttar runt på träbitar och så. Fast idag var hon mest trött och ville sova på sin filt. Inte säger jag emot då det är lugnast att ha henne där på filten. Trevligt sällskap är hon där i röran.
Just det, vi har bytt sand hos fiskarna idag också. Nicklas köpte hem vit finkornig. Visst blev det mycket ljusare i skålen, nu ser man ju fiskarna. Men det blir lite skumt sådär eftersom byrån den står på är vit, lyser liksom igenom. Men nu får det tusan va så. Fiskarna är pigga och glada. Idag fick de mat för första gången. Speedy är ju på direkt, han fattar snabbt, men Whiskas är lite trögare. Det är mycket svårt att få honom att förstå var maten finns. Han letar överallt utom på rätt ställe. Nicklas vill gå och mata dem hela tiden nu men jag stoppar honom. De vill inte ha mat hela tiden! Han är så lik min mormor, de två tror att fiskarna är hungriga jämt. Att de ser hungriga ut. Hur ser en hungrig fisk ut!? Jaja, vi får inte fästa oss för mycket vid de små. Jag har haft ”otur” med tidigare fiskar, de har liksom inte blivit så långlivade…

Nähe, nu ska jag krypa ner i sängen. Shit, är inte det absolut det bästa som finns, att krypa ner i sin alldeles egen säng och bara njuta av att man har en hel natts sömn framför sig? Sen kommer morgonångesten när klockan ringer :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Nu!”

  1. Har med sett vi hade i alla fall tur med vädret igen. Men jag trodde den skulle vara rolig, men visst skrattade man på vissa ställen. Men den första var nästan bättre…

Kommentarer inaktiverade.