Jobb jobb jobb

Det var en bra dag igår. Många glada och trevliga kunder. Bara kunder av den sorten faktiskt. Är väl så nu när julledigheten nalkas, alla blir på gott humör. Jag fick i mig lite jullunch efter de andra och blev äckligt mätt. Men det var gott! Jag gillar julmat.
Skrev upp mig på några helger nästa år. Blir svårt att pusla ihop skola och jobb under vårterminen, är mycket med praktik och examensarbete. Skrev därför en lapp om att om någon tänker stryka mig MÅSTE man fråga mig först. Lite egotrippat men herregud, jag måste la överleva 😉 ”Lev på gubben”, föreslog Carina på jobbet. Jo, jo, det går väl, men är ingen höjdare att behöva be folk om pengar direkt. Man vill ju gärna klara sig själv, man vill gärna t.o.m. bidra. Men både jag och Nicklas vill hålla nere mina studielån, därför har jag bara bidragsdelen, tar inget lån. Har då ut ca 2400:- i månaden. Därför behöver jag mina jobbhelger, verkligen.
Fick ju en julklapp igår också! Chefen kom med ett kuvert. Delicard! Nicklas brukar ju få det, eller fick, på sitt gamla jobb. Jag ska fundera på om det blir en Hackmankniv, kalvnetrecote eller kanske ett ankbröst… Var en uppskattad present bland de andra anställda också förstod jag det som. Annars är det väl ofta så att hur cheferna än vänder och vrider på det där med julklapp och sånt så är det alltid någon som inte är nöjd. Det är inte lätt sånt där.
Nähe nog filosoferat, dax att åka till jobbet.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Jobb jobb jobb”

  1. Mycket dåligt! Har aldrig varit med om så lite folk så nära jul. Alla kanske redan har handlat sina julklappar?

Kommentarer inaktiverade.