Blomsterflickor

Nu ikväll var vi tjejer hos de duktiga floristerna på Gro & Spira i Hyltebruk för en pysselkväll. Kvällen inleddes med ett glas hjortronglögg. Mycket gott! Jag brukar vara lite kräsen när det gäller sådan där ya spännande smaker på glögg, vill att glögg ska smaka glögg liksom. Men det gjorde verkligen den här! Tyvärr fanns det inga flaskor kvar, annars hade jag köpt med en hem. Efter lite glöggande fick vi en presentation av olika arrangemang och dukningstips. Sånt man kan göra snabbt och enkelt hemma med grejer man har i sin närhet. Mycket snyggt! Kan ju dela med mig av ett tips om att använda pepparkakor i sina blomsterdekorationer. Skitsnyggt med en liten pärla i mitten av kakan. Luktar gott också!
Därefter fick vi fralla och te. Ett te med smak av choklad och chili, vilket jag glömde köpa med mig hem kom jag på nu. Gott gott gott.
När magen var nöjd drog vi igång med pysslandet. Några gjorde kransar, andra arrangemang, vissa gjorde både och ;-) 
Fan, man fick nog en uns av prestationsångest ett tag men det gick över :mrgreen: Jag blev nöjd med min krans. Har ganska mycket på den, men höll mig till färgerna svart och silver.

kransar.jpg         cinas-arr.jpg
Några arbetade med kransarna medan Cina gjorde ett arrangemang

min-krans.jpg    carros-krans.jpg    lindas-krans.jpg
Min fina krans,   Carros fina krans och   Lindas fina krans

Det var en superkväll! Lärorikt, trevligt och gott! Men nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Blomsterflickor”

Kommentarer inaktiverade.