Grått grått grått

Fy va grått det är ute idag! När mobillarmet drog igång 07.30 var det så möööörkt. Jag har jättesvårt för att gå upp när det är mörkt. Inte för att jag är trött direkt men kroppen bara vill inte. Är det mörkt ska man sova liksom 😉

Tar också emot att gå ut med lilla Fisen nu när det regnar, är kallt och mörkt. Tror att hon känner detsamma faktiskt. När jag skulle ut och slänga sopor i morse fick jag tvinga med henne ut. Hon håller sig hellre än går ut i det blöta gräset och kissar. Knasig hund.

Nu har jag nog planerat in mina kalas någorlunda. Ska bara kolla med pappafamiljen om datum. Nej, fyller inte jämt. Har (vilket nämnts tidigare) stora familjer och ett litet hem :mrgreen:
Igår frågade Nicklas mamma vad jag önskar mig. Det var svårt. Inte att veta vad jag önskar mig, det finns så mycket som jag vill ha ;-), men det svåra är att veta vem man redan har sagt sin önskning till, så att man inte säger samma till fler liksom. Kan ju skriva lite här. Vad jag har önskat mig och vem jag har önskat mig det utav.

– Prenumeration på tidninge Tove (får av mamma)
– Prenumeration på Härliga hund (sagt till Gunilla)
– Knäckebrödsburk från Cult Design (sagt till mamma)
– Stor skål från Boda Nova ”Joy” (sagt till Daniel)
– Sex and the city the movie (sagt till Gunilla)
– Sex and the city boxen – den med alla säsonger
– Presentkort på Ikea
– Halsband, stora, färgglada
– Strumbyxor – härliga mönster och färger, stl M
– Filmen ”Freedom writers” med Hillary Swank
– Temuggar (stora, L) från More of Scandinavia – gröna och svarta

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Grått grått grått”

  1. Svar: Jag kolalde också på D60 och valde melaln min d80 och den. Det skiljer en tusenlapp i pris, men fuktionerna är fler i d 80. Där är autofokus i både kamera och objektic tex. Bra för mig som är skakig på handen och itne vill ha stativ hela tiden. Kram

  2. Ja idag har de aldrig blivit ljust. När jag gick till jobbet halv sex så var de mörkt kan jag lova=)

Kommentarer inaktiverade.