Helg

Nu har jag varit på, för mig, årets första julmarknad! kändes lite konstigt med julmusik, glögg och tomtar samtidigt som det fortfarande finns löv kvar på träden. Kanske var det just bristen av julstämning som gjorde att det enda jag kom därifrån med var tre st polkagrisar :mrgreen:

Igår kväll var jag ute och käkade med ”jobbet”. Vi är ju några stycken som jobbar extra i butiken så det kändes som om det var dags att vi alla träffades även utanför jobbet för en gångs skull. Blev iofs en del jobbprat ändå, men det kanske inte är så konstigt egentligen. Chefen kände de som hade restaurangen så hon fixade fram Idolvisning på storbildstv. Jag tror inte riktigt att vi kunde samsas om en favorit, dock kunde det konstateras att killen som inte kan svenska är mycket duktig och sådär söt så att man bara skulle vilja ta med honom hem, ge honom mat och adoptera honom 😉
På tal om jobbet så tror jag att jag ska ta en sväng dit nu innan de stänger. Ryktades om att det har kommit in en massa nya varor. Iofs jobbar jag nästa lördag men varför vänta? Nicklas är iväg på Öland och hämtar lite grejer som han och hans gamla chef har köpt från nedläggningen av fabriken där. Vi får se vad vad han kommer hemsläpandes med för intressant.

Btw, jag fick svar på mitt mail till läraren. Han hinner inte åtgärda något av mina önskemål men ska tänka på det till nästa gång. Jo men visst…
Regel nr1 för högskolestudier: Acceptera att lärarna har mycket höga krav på sina elever men att eleverna ej får ha några krav på lärarna.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.