Sabbat mina chanser?

Jag hoppas inte att jag sabbade mina chanser att få godkänt på den där distanskursen nu…
Skrev ett mail till läraren där jag poängterade att kursen är en grundkurs utan krav på tidigare studier av psykologi på högskolenivå (inte ens på gymnasienivå!). Litteraturen vi använder är a v a n c e r a d! Den svenska är svår då det är ett fackspråk jag aldrig tidigare läst med termer som jag inte har en aning om vad de betyder, men litteraturen förutsätter att man gör det. Sen har vi en del engelsk litteratur och förstår man inte de svenska termerna lär det inte bli enklare att förstå de engelska… Så jag bad om en ordlista kring de vanligaste termerna.
Sen kommenterade jag på att de föreläsningar som vi får (dvs powerpoint-presentationer) inte har varken hänvisning till författare eller kurslitteratur. Vidare var jag också bara tvungen att inflika att en powerpoint presentation egentligen har funktionen av att vara kortare stödord för någon som håller i en föreläsning muntligen. Det är svårt att få ut nyttig information från stödord, det krävs även ett muntligt berättande. Undrade därför om läraren möjligtvis kunde skriva ihop en kortare sammanhållen text om det viktigaste av lektionens innehåll som komplement till pp-presentationen.
Jag avslutade dock mailet med att jag inte menar vara otrevlig eller gnälla utan att jag faktiskt vill lära mig kursen, eftersom jag går den, och därför måste se till att förutsättningarna är sådana att jag kan lära mig. 

Vad tror ni? Är jag körd? 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Sabbat mina chanser?”

Kommentarer inaktiverade.