PowerYoga

Om en timme bär det av mot sporthallen. Yes, helt rätt sporthallen. Men lugn, bara lugn, det ska inte bli någon vana 😉 De har sån där testa-på-vecka här nu och jag tänkte testa på lite poweryoga. Vet knappt vad vanlig yoga innebär så det här kan nog bli intressant. Jag är ju inte riktigt typen som gillar att stå en i illaluktande sal och svettas ihop med andra så det här är ett stort steg för mig att ta. Men yoga verkar vara en lugn och harmonisk aktivitet och det kan man ju behöva ibland.
Jag laddar just nu med lite chokladglass :mrgreen:

Jo just det, Nicklas, vårt larm fungerar bra och de ringer upp hemtelefonen som de ska. Tänk på att om du trycker in så som du gör när du ska larma när det redan är larmat så stängs ej larmet av utan istället fortsätter det att vara på och om du då går in i huset så börjar larmet att tjuta. Bara så att du vet liksom…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “PowerYoga”

Kommentarer inaktiverade.