Bonus på ICA

Jag har ICA kundkort. Yes, brukar ge massa poäng på sådana där ”vuxentest” 😉
Jag tillhör den där gruppen av människor som är väldigt lättpåverkad när det gäller erbjudanden. Orden rabatt, erbjudande och rea får mig att rysa ända in i märgen. Huuuuu…
Många är de gånger då jag har köpt något jag egentligen hade kunnat leva hela mitt liv relativt bra utan. Men fan va nöjd man är när känslan av att ha gjort ett ”klipp” breder ut sig i kroppen. En tillfredsställelse som inte är av denna värld!

Idag fick jag ICAs uppdatering. Ihop med tidningen Buffé får man en uppdatering om hur mycket man har handlat för uder månaden och, det bästa av allt, ett blad med erbjudanden (huuuuu)!
Den här gången har de testat något nytt. De varor som man får rabatt på är varor som man brukar köpa. Med brukar menar de varor som man köper ofta eller mindre ofta stod det. Dvs det kan vara i princip vilka varor som helst. Jag blev positivt överraskad av vilka varor som erbjöds mig. Det mesta har de prickat rätt på och jag kommer definitivt utnyttja flera av erbjudandena (naturligtvis). De tio varor som jag får 20% rabatt på är:

– Valfri vara från Libresse
– Laktosfri gräddfil
– ICAs Mimosasallad
– Valfri färdigrätt från Findus
– ICAs snabbnudlar
– Hundsnacks från Pedigree
– Mjau kattmat torrfoder 2kilo
– Fazer Chokladkaka
– Valfri korv/medwurst från Scan
– Physalis

Jag har några invändningar och förtydligande kring detta. För det första, jag har bara köpt mimosasallad ett fåtal ggr (definitivt inte mer än 3) sedan jag skaffade kortet, dvs max 1 burk om året. Det är väl inte ofta? Inte ens mindre ofta, snarare sällan. Men lika glad är jag för det, gillar ju mimosallad! Den där Fazerchokladen måste vara Geishan och det får man äta på lördagar faktiskt!!! 😉
Gräddfil köper jag väl heller inte så ofta och det erbjudandet (huuuu) kommer jag nog inte utnyttja. Om vi inte skulle ha tacos i helgen igen i och för sig. Tacos är ju gott…
Vill också påpeka att jag är över det där med nudlar. Mycket över. Levde på det när jag bodde i Hstad, men inte nu längre. Däremot köper jag hem en del till Nicklas som brukar vilja ha något mer matigt än mackor när han kommer hem från jobbet. Vi lever inte på nudlar i den här familjen faktiskt. Och den där färdigrätten sen då. Sååå ofta köper jag väl ändå inte färdigrätter att de var tvugna att ta med det på min erbjudandelista. Så onödigt av ICA att få mig att framstå som en sån där nudel- och färdigrättstattare. Förbannade ICA! Men det är klart, man vore ju dum om man inte utnyttjade dessa erbjudande (huuuuu). Tänk, det finns de stackars människor som aldrig får sådana här erbjudanden (huuuu) faktiskt! I morgon ska jag till ICA :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Bonus på ICA”

  1. Jag tror nog aldrig att jag utnyttjat någon rabatt hos ICA medvetet. Är alldeles för lat för att leta upp rabatterna – som ICA i slutändan ändå tjänar pengar på.

    Har du någon gång fått ett erbjudande på 5% rabatt på allt du handlar? Man kan tycka att pensionärer kan gilla sånt, men hur många pensionärer kan bära hem mat för 2000 för att ”spara” 100 kr. Inte ens jag kan göra det… Dessutom verkar erbjudandet alltid gå ut några dagar innan man får lön…

    /Henrik Olsson

  2. Men det är ju 20%! Hela 20% det handlar om här! Halleluja 😉
    Jag kommer nog att tillhöra den kategori av pensionärer som samlar på kupongerbjudanden och bär hem kassar med mat för 2000:- i ren glädjeyra över att ha sparat 100:- :mrgreen:

Kommentarer inaktiverade.