Formex

Mitt livs första Formex-besök var över igår vid middagstid och då påbörjades istället den långa dryga resan hem. Men vilken helg det har varit! Så otroligt mycket fint (och mindre fint för den delen också). Jag var alldeles yr i huvudet efter någon timmes vandring i mässhallarna i lördags. Vi hann nästan gå igenom allt redan på lördagen så söndagsförmiddagen spenderades med att gå till de montrar jag hade skrivit upp på min ”favvolista” som vi missat vid första vandringen. Egentligen borde man vara där i tre dagar och bara gå halvdagar för jag tror att man lätt missar något annars när skallen blir seg.

Jag fotade ingenting inne på mässan, hade inte en tanke på det så har tyvärr inget att bjuda på men det ryktas om att den här tjejen lyckades bättre så kolla in där om ni vill se bilder från helgen.
Vi har besökt så många montrar att jag knappt kommer ihåg vad vi har sett! Var bl.a. hos Cult Design, Pupstar, Skeppshults gjuteri, Presentverkstan, Moore of Scandinavia, Fatboy, Sea glasbruk. Ekelund och många många många fler…
Handlade dock inget, det får nog inte ske direktförsäljning på mässan tror jag, iofs frågade jag heller inte. Men nu vet jag ju vad som ska får förgylla mitt hem under den närmsta framtiden 😉

Hotellet vi sov på var ihopbyggt med mässan så det gick smidigt att ta sig in i hallarna. Det var ett mycket fint hotell och jag är mer än nöjd med rummet. Vi snarkade så gott så hela natten. Nicklas var väl mest imponerad av det vattenspel som de hade utanför hotellet. Lite smällande, sprutande med vatten och blinkande lampor. Likt två turister från landet (vilket vi också är) blev vi stående en stund vid spektaklet. För två landsortsbor som vi är sånt där rena rama nöjet 😉

Nicklas skötte sig för övrigt exemplariskt som packåsna, inget gnäll eller suckar! Det här blev verkligen min helg. Men den stackarn tog så hårt på sin uppgift att kroppen sade ifrån så igår vaknade han med en brakförkylning. Dock trotsade han detta och kämpade med mig en halv dag till på mässan. Hurra för Nicklas!

Efter en hel helgs drömmande är vardagen tillbaka och idag börjar min ena kurs. Den är på distans via internet så jag försöker sätta mig in i hur det hela fungerar. I morgon bär det av till Halmstad för kursstart nummer 2. Spännande!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Formex”

  1. Jaha då var man tillbaka från himmelriket formex:( Nu ahr jag fixat med bilderna och de dyker upp i bloggen snart! Kram

Kommentarer inaktiverade.