Boka hotellrum – inte lätt…

Till helgen ska vi upp till Stockholm på mässa. Eftersom vi är sådana där sista minuten-människor så har vi ännu inte bokat något hotellrum. Det tänkte jag ta tag i nu i morse. Vilket inte var så lätt visade det sig. Det mesta är, naturligtvis, redan uppbokat, mässan är stor, men detta var jag liksom förberedd på. Däremot var jag inte förberedd på vilket krångel det är att boka ett hotellrum… Fick ta ett lite dyrare hotell eftersom allt annat är uppbokat, men å andra sidan bor vi nära mässan så det kan de vara värt.
Ringde, eftersom jag tycker det känns lite osäkert att boka via nätet. Jag borde ju kunnat räkna ut att det skulle vara en miljard telefonsvarare men lika många knapptryck innan man äntligen kan prata med någon levande. Allt går smidigt fram tills dess att hon ber om kortnummer. Jaha, tjosanhejsan. Fick be om att återkomma och ringa Nicklas, betalaren 😉 Ringde återigen upp hotellet och gick igenom en triljon knapptryck innan jag äntligen kom till den levande igen. ”Datum”, säger den då. Datum!? Jaha, då skulle den ha giltighetsdatum för kortet också. Kunde den inte ha knäckt ur sig det samtidigt som kravet om kortnummer!? Det blev till att ringa upp Nicklas igen, gå igenom en biljon knapptryckningar och äntligen, äntligen, kunde jag genomföra bokningen.
Jag undrar varför man lägger ner energi på att spela in dessa valmöjligheter och ber om knapptryckningar när den som finns i slutänden av allt inte kan kommunicera?

Håll nu tummarna för att bokningen gick igenom ordentligt så att vi inte behöver sova i bilen 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Boka hotellrum – inte lätt…”

  1. Usch gillar inte sånna där kanpptryckningar hit å dit. Ibland hör jag inte vad de säger eller så står någon brevid så man måste lyssna om på allt igen=)
    Vill med åka till Stockholm, å shoppa =)Vad är de för mässa ni ska på?Ha de så skoj och hoppas att bokningen blev bra…

  2. Klockan går och går, tiden rinner iväg, men den förbannade datorn segar sig fram.Jag blir tokig!! Nicklas, finns det ingen turbo till denna djävelens påfund, (enligt ”gubben”). Skulle titta på bilder från Kållåkerskog, men det sket sig. Fn. !!!

Kommentarer inaktiverade.