Censur

Hihi, jag publicerade ett inlägg i lördags kväll som Nicklas tog bort. Tydligen får man inte skriva vad man vill 😉 Handlade om hur lite han hjälper till här hemma. Jag tyckte att det var dags att världen fick veta hur jag har det, men det tyckte tydligen inte min sambo :mrgreen:

Idag är jag oerhört rastlös! Det är lustigt, när jag jobbar vill jag inget annat än att vara ledig och nu när jag väl är ledig vill jag inget hellre än att jobba. Jag får nog ta en tur till butiken och kolla läget, om Nicklas kommer hem innan sex dvs. Har bara 1 bil, Volvon är inlämnad. Men jag ska jobba torsdag eftermiddag och fredag förmiddag, får stå ut tills dess 😉

I em. kommer Dale hit och hämtar upp mig, vi ska till Gvd och fixa födelsedagspresent till lillsyrran som fyller år. Hon hade visst beställt kräftor på sitt kalas. Tror inte att hon har ätit det tidigare så det blir ju en ny erfarenhet. Det var sååå längesedan jag år kräftor så minns knappt vad jag tyckte om ’et. Smakar la bara salt och är segt va?
Känner jag mig snäll idag i Gvd så kanske jag köper en födelsedagspresent till Nicklas, han fyller ju år i morgon. Vi hade kalas redan igår. Han fick två superfina utelampor, nu ska vi bara komma överrens om vad vi ska sätta dem… Sedan fick han blommor, lotter och en fin tavla av en Fransk bulldogg, mycket lik vår egna Fia-fis.

Jag tror jag ska dyka in en runda på resebyrån i Gvd också för att hämta lite kataloger. Måste få drömma mig bort lite. Så trist bara att det överallt i de där katalogerna nuförtiden står ”mer information på www….” Mycket irriterande. Jag bläddrar hellre i en katalog än glor på nätet.

Nähe, nu får jag göra lite nytta. Tråkigt men nödvändigt.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.