Jobbvecka

Nu är det jobbvecka igen. En varm sådan den här gången! Igår höll jag och Ellinor på att tuppa av pga värmen, riktig åskvärme. Åskan kom strax innan fem, vilket oväder sen! Small rejält två gånger, hörde en ”poff” från kontoret och det började lukta bränd plast. Men tack och lov var chefen där, så jag kunde släppa ansvaret till honom. Märkte inte av något särskilt med maskinerna igår vid stängning. Men idag var kortterminalen helt urballad. Fick dra alla kort två gånger. Ringde supporten som blev eld och lågor då det visade sig att inte mer än två kortköp reggats i maskinen! Blev till att skriva lappar överallt om att vi inte kunde ta emot kort utan endbart kontanter. Inte kul när närmsta bankomat finns 5 km från butiken. Några kunder blev lite upprörda. Supporten kunde inte leverera en ny terminal förren i morgon så vi ”såg fram emot” en kortfri dag. Men så kom en tjej på kontoret in från sin semester och upptäckte att den lilla ”poffen” vi hört dagen innan slagit ut några telefonlinjer vilket i sin tur påverkade kortterminalen. Hon ringde Telia som kom dit och fixade. Vips hade vi en fungerande kortterminal! Goooood! Men vi förlorade en del kunder på det där…

I morgon fyller min lilla Fia-fis 1 år! Snuttefnuttesnusilusissussnuttismuff! Mammas fis 😉 Och jag jobbar, på bebisens födelsedag! Very bad… Är nog heller inte lönt att fixa någon hundtårta för hon äter ingenting nu när det är så varmt. Inte ens leverpastejssmörgåsen hos mormor var intressant. Det var däremot ekorren som Plutt fängat åt henne häromdagen. Jäkla katt. Han kom in här på morgonen och ville ha med henne ut. Jag släppte ut dem och gick efter en stund ut för att kolla läget. Där satt Plutten helt nöjd vid en stendöd ekorre vilken Fia i sin tur satt och slickade på huvudet. Förbaskade djur! Men polare är de, håller ihop i vått och torrt. Kräkus… 😉

Nu ska jag ta en iskall dusch innan det är dags för sängen. Måste svalka mig lite, här är så varmt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.