Hundtricket

Igår tog vi med Fia till Halmstad för lite shopping och socialträning. Eller ja, Nicklas shoppade och jag och Fia tittade på 😉
Nicklas fick också bekräftat att hundtricket fungerar fint, dock mest på äldre kvinnor, men med lite träning ska det nog också gå att få de yngre att reagera. Vart vi än gick hörde man ”åhhh, så söt”, ”nämen titta vilken sötis” osv. Och nej, det var inte Nicklas de syftade på…
På vägen hem hade Nicklas en långt förmaningstal om hur rädd jag måste vara om Fia för hon är hans backup om det skulle ta slut mellan oss. Hon är hans räddning, säger han.
Det var sista gången Nicklas får ta med Fia på ensampromenader bland folk, säger jag! 😉

Igår kväll åkte vi till L och M för lite grillning. Mycket gott och trevligt. Sååå skönt att träffa lite folk, har varit så mycket med taket nu att hela sommaren cirkulerat kring det så allt vad socialt umgänge heter har varit som bortblåst.
I morgon ska jag på tjejkväll hos Linda, får se hennes nya lgh, kul kul! Ser fram emot girltalk!!!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.