Takbytet fortsätter

Åhh va segt det här börjar bli nu! Jag vill att taket ska bli fääääärdigt!
Igår lade våra eminenta hjälpredor färdigt pannorna på baksidan och framsidan. Nu har vi bara utbygget och verandan kvar att lägga på. Men det fixar jag och Nicklas själva. Såg dock idag när jag sopade på verandataket att pappen var spruken, så det blir till att lägga ny ribb och papp innan vi kan få upp pannorna där. Dryyyyygt!
Jag vill att sådant här ska gå snabbt så att jag kan koncentrera mig på annat sedan, typ att ha semester 😉
På den punkten är jag och Nicklas mycket olika. Han går gärna och småpular med det satans taket hela sommaren. Gör lite här och lite där när lusten faller in. Jag är tvärtom och vill jobba dag och natt för att få färdigt så snabbt som möjligt. Gissa om detta skapar konflikt!? :mrgreen:

  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Takbytet fortsätter”

  1. Usch och fy för tak just nu. Vi har lite läkt + alla pannor kvar på ena sidan huset:( Tar en evighet ju. Vad fint ert har blivit! Kram

Kommentarer inaktiverade.