Onödigt dag

Idag har jag haft en sådan där nödvändigt onödig dag. Har röjt undan en massa skräp, städat, tvättat, handlat etc. Gjort en massa nödvändiga saker och ändå känns det nu i efterhand som en totalt onödig dag. En massa nytta till ingen nytta. Tättkorgen kommer vara lika full om en vecka, kylskåpet lika tomt och golvet lika skitigt. Livets gång 😉

Nicklas har gjort en massa nyttig nytta – bokföring. Tråkigt, men ett nödvändigt ont. Vållar dock lite problem när han sprider ut sina pappren över hela bordet och jag samtidigt ska dammsuga. En olycka sker så lätt… :mrgreen: Nädå, dammsög bara upp dammtussar och grus idag.

Kollar på en film som heter Skilsmässa på franska på kanal 3 nu. Såg att Kate Hudson var med, hennes filmer brukar ju vara bra. Men den här var dödligt dryg! Fattar inte vad filmen egentligen ska handla om, för många intriger samtidigt. Se den inte!

Nu drömmer Fia, hon ligger här i soffan och sparkar på mig. Vilket jättesnark hon fått in sen då! Mattes lilla kräkus.

Nähe, kanske skulle man hoppa i säng istället. Den här filmen är ju ändå inget att ha! Godnatt.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.