Shopping i Halmstad

Väääldigt länge har jag lovat att följa med Carro till Halmstad och idag blev det äntligen av. Men inte utan problem… Innan Oskarsström började ratten vibrera och ett ljud jag känner igen satt igång, PUNKA! Suck. Fick stanna, ringa Nicklas och vänta i en timme innan han äntligen kom och kunde byta. Jag hade nog kört på någon liten plåtbit, vi såg den lilla marodären sitta i däcket när det var bortplockat. Sedan fick vi fortsätta vår tripp med ett reservhjul, fult, men det funkade ju det också 😉

        

 

Mitt mission nr 1 idag var att fixa grejer till verandan. Det gock väl sisådär. Hittade koziolplattor i butiken Din Design men var på jakt efter en större vas också men hittade inget jag gillade. Jakten fortsätter… Koziolplattorna passade dock bra på verandan! Jag hade tänkt rikta in mig på grönt och svart men det smet med en vit platta också.

koziolplattor.jpg       koziolplattor-2.jpg

Egentligen var jag inte på jakt efter något mer men som vanligt så slank det ner ett och annat 😉 Både jag och Carro blev kära i en svart/vit klänning på Lindex för 249:-. Hon köpte en och jag köpte en! Sedan hittade jag en svart snygg tröja på HM för 98:-. Men nu har jag jäklare me handlat nog för resten av sommaren!

klanning-lindex.jpg        svart-troja-hm.jpg  

Jag och Carro pausade shoppandet med att käka på Idas krog. De har världens godaste pizzor! Så smaskigt!

  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

8 reaktioner till “Shopping i Halmstad”

  1. Herre Gud!! vilken pizza, åt hon upp hela den ?
    Snyggt på verandan.

  2. Missan: Hehehe, jag tror att bilden ljuger lite. Sååå stor var inte pizzan. Men vi åt upp varsin båda två. Man blir hungig av att shoppa! 😉

  3. Men Josse!
    Byter du inte däck själv, det får du nog ta och lära dig! ; )

  4. Linda:Tackar tackar. Jag velade lääänge innan jag valde. Stackars Carro fick vara bollplank. Har du kanske t.o.m. åkt förbi här idag?

Kommentarer inaktiverade.