Grek

Shit! Vaknade i natt av att en grym stank av vitlök nådde mina näsborrar. Var för trött för att lägga ner energi på det hela, förstod kankse inte konsekvensen…
Jag gjorde nämligen tzatziki igår och var för lat för att skölja av och stoppa vitlökspressen i diskmaskinen. Det måste ha varit en superduper vitlök med tanke på den starka doft denna avgett. Allt i huset luktar vitlök. Jag har öppnat dörrar och fönster, spreyat doftspray med rosendoft och satt in vitlökspressen i diskmaskinen. Men ingenting hjälper! Här luktar så fruktansvärt mycket vitlök. Jag har iofs inte ont av det, gillar ju vitlök very much. Men mina kunder under dagen kanske inte är lika mycket vitlöksfantaster… 😉
Jag får hoppa in i duschen och försöka skrubba bort min nya ”parfym”, annars kommer folk tro att jag är grek!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.