Fralleträff på Typhoon’s kennel

Igår var det Fralleträff på Typhoons kennel. Mycket roligt att få träffa alla underbara Franska bulldoggar och deras ägare.
Berättar mer om dagen på FrallanFia.se där jag också kommer att lägga ut fler bilder.

 
Tipspromenad i skogen. Fia var varm!

Idag mår jag som jag förtjänar. Hehehe, nope inte bakis. I alla fall inte alkohol-bakis, snarare pollen-bakis. En hel dag ute bland björkar och gräs is not good… Jag var ingen vacker syn denna morgon, värre än vanligt. Svullna ögon och ett konstant snurvlande som skulle kunna driva även den döve till vansinne, tur för Nicklas att han är på jobbet och slipper se/höra mig 😉
Dagens mission är för övrigt att tvätta upp alla handdukar, badlakan och sängkläder, alla vi äger faktiskt, efter Nicklas lilla ”vattenolycka” i badrummet i förrgår. ”Jag tappade koncentrationen lite” var hans ursäkt för att häva ut en stor spann vatten över hela badrummet, då inklusive bakom handfatet vilket käckt rann ner i skåpet under där alla handdukar, badlakan och sängkläder finns. Vem tror ni fick plocka ut all skit ut badrumsskåpet för att kunna torka torrt? Ledtråd: det börjar på J och slutar på -osse…
Övrig tid som inte kommer att ägnas åt tvätt, menar inte att sitta och glo på tvättmaskinen direkt, ska spenderas framför datorn. Suck. Har en skoluppgift kvar som ska in denna veckan, sedan är det looooooov! 
Om jag är riktigt effektiv idag kanske jag kan unna mig en stund i solen också. Är vit som ett lakan i jämförelse med många andra. Tja, inte Carro då, fast det räknas liksom inte eftersom hon är rödhårig. Det är ingen sport att jämföra brännan med en rödhårig utan pigment, det är fusk.  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

7 reaktioner till “Fralleträff på Typhoon’s kennel”

  1. Jasså det e ingen sport…?! Nänä… Va o kollade på en husvisning igår. Stod ute o pratade me några i kanske 5-10 min.. Stod me samma axel mot solen, tänkte att det kan inte vara så farligt.. Men va fan tror du inte att jag brännde den?! Jävla sol!! O pissvarmt på jobbet idag, helt sjukt varmt!! Sen gick brandlarmet oxå, stackars brandmän… Snacka om varmt o ta på sig alla dom kläderna. Va ju falsklarm dessutom:-)

  2. Btw hörde du på nyheterna att igår va det varmast i Torup me 33 grader…!

  3. Carro: Nope, ingen utmaning alls ju! Vilket hus!? Var!? Bara nyfiken eller… 😉 Brandmännen får la lön som alla andra. De var säkert jätteglada, klirr i kassan. Torup har verkligen omväxlande väder då för om jag inte är helt ute och cyklar är Torup det ställe i landet där det kommer mest regn på ett år. Det måste växa bra i Torup. Klippa gräset jämt, som här nästan 😉

  4. Det e grannhuset som e till salu (stockholmarnas), vi va ju tvungna o se vilka som va o kollade, så ja du kan kalla det nyfikenhet;-) Jo visserligen får dom lön, men ändå lite synd om dom. Han den ena började klä av sig i brandbilen, hade ju mask o allt. Jo det e dom som brukar leda i regnklassen oxå. Men just nu e det fruktansvärt torrt där oxå tyvärr, för hade dom fått regn kanske även vi kunde få det! Behövs!! Nu slipper ni klippa, gräset torkar ju bort….

  5. Hmmm… Kan Torups temperaturer möjligtvis bero på att väderstationen ligger just där? Hade den varit i Kinnared hade det varit de som hade varit med i tidningar/teve. 😉

  6. Och Josse. Missade DH förra veckan? lite svårt att hänga med nu. Kan du inte skriva en sammanfattning o skicka till min mail? Thank you! Eller så tar vi det på tele imorrn! 🙂

  7. Jo Linda naturligtvis e det därför Torup alltid e med, för att mätstationen ligger just där. Men jag menade att det e konstigt att det alltid e så varmt just i Torup… Kunde varit på vilken mätstation som helst egentligen.. Torup e så litet om man jämför me alla andra städer/samhällen i Sverige… O e det så varmt där e det säkert lika varmt häromkring lr varmare… Bara det att det får vi inte veta, tacka gud för det;-) Trodde aldrig du missade DH fröken Samuelsson??!!;-)

Kommentarer inaktiverade.