Dött?

Nope, är bara inne i tentaperiod.

Dagens Högskolan i Halmstad:

1. Vi ska i morgon skriva den sista tentan för terminen, i bingohallen. 350:- till kåren varje termin som ska gå till tentamensvakter/lokaler och vi ska vara i en bingohall!!! Men man får se det positivt, de snålfjollor som gillar att dricka billig sprit på kåren blir ju glada av mina 350:- Det är alltid kul när man kan glädja någon! :mrgreen:

2. Det var tydligen oerhört viktigt att den uppsats i specialpedagogik som jag nu ska lämna in blir responderad. (Det är i den kursen jag missade under Thailandsvistelsen som jag nu gått om.) Jag var helt ok med det och Ambjörn i min klass erbjöd sig att skriva en respons. Som vanligt trodde jag att vitsen med responsen skulle vara att jag reflekterar över mitt arbete och ändrar vissa saker i uppsatsen så att denna blir bättre. Som man alltid gör i arbete med repsons. Men icke! Jag får inte ändra mitt arbetet efter att ha tagit del av responsen. Vad är då vitsen med denna, undrar då jag? Varför ska stackars Ambjörn på sin fritid skriva en respons av mitt arbete som jag ändå inte får använda? Hur tänker läraren göra med Ambjörns respons, han har ju redan gjort färdigt denna kursen och fått betyg? Jaja, inte ifrågasätta, bäst att göra som de säger, det är lugnast så 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.