Sååå trött!

Jag är så trött nuförtiden att det inte är klokt! Kan omöjligen hålla mig vaken en hel dag. Det går bara inte! Måste vara pollenallergin eller allergimedicinen. Bli ju inte bättre av att jag nu behöver läsa böckerna inför tentan och skriva en uppsats. Läsning och skrivning på datorn är mycket sövande har jag märkt :evil: Vaknar ju i alla fall till när boken åker i golvet med en duns…

Har tränat lite rallylydnad med Fia nu ikväll. Är mycket svårare att motivera henne och få henne koncentrerad när vi tränar på hemmaplan än när vi är på klubben. På klubben är hon lydig som bara den och följer mig fint. Här hemma djävlas hon hela tiden, hoppar och tappar koncentrationen för minsta lilla. Konstigt, borde vara tvärtom kan man ju tycka. I morgon ska vi till klubben och bli utsatta för megatestet - slalom mellan tallrikar fyllda av mat!!! Vi har inte tränat detta hemma. Räknar med fiasko 😉 Hoppas man först får träna henne att inte röra det på tallrikarna i ett närmande genom kommando innan själva slalomen, då tror jag att det hade gått lättare för oss.

Kollar på Ceasar Milian nu. Mycket intressant program. Även om man själv inte kan/bör använda sig av alla metoder så får man ändå ett annat tänk kring hundens psyke.

Usch, råkade slänga en blick på vårt fönster. Sååå skitigt! Får ta en rejäl fönsterputsardag i nästa vecka när skolan har slutat. Eller ringa de där som alla anlitar, Putsman tror jag de heter. 500:- för ett helt hus. Fast vi har ju bara ett halvt, tror ni man får rabatt då ? :mrgreen:

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.