FF

Igår hade jag och Nicklas FF för mamma och Thomas hade med Fia i stugan. Hon hade badat, en riktigt liten badfis är hon! Älskar vatten. Så fort vattenkannan kommer fram här hemma börjar hon skälla och vill att man ska kasta vatten på henne. I alla fall, eftersom vi var hundfria drog vi ner till Halmstad. Skulle först ut till Eurostop och kolla läget, lyckades missa avfarten två gånger, men det är ju inget ovanligt när det gäller oss. Felkörningar krävs för att en utflykt ska kunna bli riktigt bra :mrgreen:
Sedan åkte vi in till stan och käkade på Gastons, en av mina favvorestauranger. Bra service och god mat. De hade dessutom ett bigsize doftljus på toa vilket gav dem ett stort plus 😉
Vi trotsade den enorma mättnaden och gick en runda vid havet och bland stugorna. Är mysigt att gå omkring på stugområdena och smygtitta in på folk som myser i sina stugor. Hade inte gjort något om man haft en egen att hoppa in i efter den rundan men nu har vi inte det så vi fick hoppa in i bilen istället. Hann nästan hem till starten av Esc, missade någon låt, men jag var så jäkla trött, slocknade innan röstningen börjat! Vaknade i natt och frågade Nicklas om resultatet. Men det var väl ganska väntat. Inte för att låten eller framträdandet var dåligt utan snarare för att Sverige är Sverige. Det handlar inte så mycket om musik i röstningen känns det som. Fast det fanns några bra låtar, Island var min favvo. Gillar dock inte Rysslands bidrag. Tycker han hade en superlåt förra året men i år var det ingen höjdare.
Nu är det dags att krypa ner i sängen. Usch jag blir galen på detta jäkla nysande! Hjälper ju inte om jag tar min allergimedicin. Aaarrrghhhhh, hatar pollen!!!


Jag och Nicklas på stranden

  


Om bikinin varit med hade jag badat….inte…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “FF”

Kommentarer inaktiverade.