Död på Vikaholm! Sorg…

I morse när jag som vanligt skulle ut och rasta Fia såg jag det. Död!
Vår lilla tomatplanta hade frusit ihjäl under nattens kyla och den stora var svårt medtagen, om detta berodde på chocken över att lillen lämnat jordelivet eller om det bara var köldchock är svårt att säga. Den lilla ska nu begravas och den stora kommer kräva en del behandling ett tag för att repa sig. Kommer ta lång tid…
Jag vet inte om jag är redo för att skaffa en liten planta till nu direkt. Nicklas tycker att vi borde göra det men, suck, det tar hårt när man förlorar någon bara sådär.
Vi tar en dag i sorg.

 
2/5-2008 - 21/5-2008
R.I.P kära lilla tomatplanta.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.