Frys frys

Hjälp vad jag har frusit idag! Har inte på mig för lite kläder så det är inget sånt. Tror det har att göra med min allergimedicin som gör mig så trött i kombination med det extremt kalla väder som plötsligt infallit. Morsan säger att allergimedicinen absolut inte har trötthet som bieffekt men jag blir alltid mer trött när jag tar den. Men att vara utan är inte ett alternativ. Testade i helgen vilket innebar nysrace i går kväll. Får sådana där nysattacker som liksom aldrig slutar. Tillslut sitter man bara och skrattar medan tårarna rinner och nysningarna avlöser varandra. Ser nog rätt dum ut 😉
I går fick vi två pallkragar av Thomas så kvällen spenderades med att fixa iordning en av dem. Ska så morötter i den tänkte jag. Planeringen var att jag skulle ut nu i kväll och så men jag vette tusan om jag har någon lust att gå ut i kylan och frysa. Snarare bädda ner mig i soffan med ett glas varm nyponsoppa… Mmmm.

gronsaksland.jpg Hmmm, vad är detta undrar Fia…  

gronsaksland1.jpg  Aha, vatten! Attaaaaaaaack!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.