Fisar och pollen

Vilken liten fishund vi har! Höll på att dö här i går kväll för Fia fes något så fruktansvärt! Jag vete fasen vad hon har ätit (eller om det beror på löpet) men det gick för tusan inte att vara i samma rum som henne. Jag vaknade t.o.m. någon gång i natt för att det luktade så illa! Fick tips av Richard att jag borde blanda upp hennes valpfoder med bulldoggfodret för då kommer fisande att avta. Tydligen hade hans engelska bulldogg skapat en skrämmande odör även i deras hus innan de bytte foder. Men jag vill snacka med vår uppfödare först om det. Det värsta är väl att en annan som går i den här fisdoften hela dagen tillslut inte känner att man själv och hela hemmet stinker. Får hänga gasmasker utanför ytterdörren och varningsskyltar för besökande 😉

Igår kväll fick jag ett ryck och började röja i den lilla dungen vi har i hörnet av trädgården. Där står några björkar och tallar vars grenar skräpar ner. Dessa grenar bara var jag tvungen att plocka bort, sedan var jag bara tvungen att ta fram sekatören och klippa bort en massa grenar från träden som, i mina ögon, såg fula ut. Vilken maktkänsla att bara klippa bort dessa jättegrenar, jag fick mersmak och klippte och klippte tills Nicklas sa åt mig att sluta och slet sekatören ur händerna på mig. Moahahaha, Josse-klipparkvinnan!
Men jag fick mitt straff senare på kvällen när ögonen kliade och näsan rann. Som pollenallergiker ska man inte mucka med björkar liksom.

Idag har jag grejat lite med Fias sida. Yes, that is right! Fia-fis ska få en egen sida. Ful som stryk är den och inte alls som jag hade tänkt mig men det får gå. Jag vet att Nicklas hade kunnat fixa till en egen men han hade visst ingen lust. Så det får bli en sådan där andrahandslösning så länge i alla fall. Men jag tänker inte avslöja adressen riiiiktigt än. Vill trixa lite till. Vilket jag inte kommer hinna ikväll för först ska jag och fishunden på kurs, har samhällspromenad idag. Spännande för Fia. Kissa på lyktstolpar, skälla på alkisar och gå över övergångsställen. Sånt där roligt som landsortshundar inte gör så ofta. Efter kursen kommer jag köra hem i ilfart för då börjar Desperate housewives! Jag såg på reklamen i förra veckan att det skulle komma en tornado till Wisteria Lane och i morse messade Linda en påminnelse om denna storslagna händelse. Det kommer att bli så spännande!!! Don’t miss!

Btw, är förbannad på Högskolan igen. De sade fel till mig angående reslutat på en tenta. Jag ville veta resultatet på den Amerikanska tentan eftersom det är det resultatet jag är mest osäker på. Få till svar att jag fick VG. Blev överlycklig eftersom jag visste att jag klarat den Brittiska. Trodde då liksom att jag rott båda iland. Jag var så glad! Men när jag kom hem såg jag på nätet att de sagt fel, det var den Brittiska jag fick VG på, resultatet för den Amerikanska har inte kommit än. Nähe, det var den glädjen det…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.