Ladies night på Schoughs loge

Igår var det Ladies night på Schoughs loge. Inte riktiga med Stenmarck och co. men näst intill för det bjöds på modeshow, Magnus Bäcklund sjöng akompanierad av Partybandet  (det bästa partyband ever ever ever!) och ”Bonde söker fru”- bonden Per-Martin dök upp! Sistnämnda verkade dock inte så värst bekväm i situationen att ha 120 skrikande brudar framför sig, kanske spelade det fatum att hans flickvän var en av dem in en aning i denna obekvämlighet? Per-Martin var iaf lika snygg i verkligheten som på tv och hade jag varit 40+, singel och han hade varit singel hade jag sagt hej till honom 😉
Först bjöds det som sagt på modeshow och lite underhållaning av herr Bäcklund, herr Schough och syster Schough. Jag fick ett fnitteranfall när herr Schough sa ”Den här tjejen kommer från Varberg” och syster Schough snabbt som attan lade till ”det gör ingenting” på sådan där äkta Stefan och Krister dialekt. Hahaha… eller ja, det var bättre live så att säga.
Sedan var det dags att äta och då fick jag ett utbrott av stor skala. Det fanns ingen bordsplacering! Vi var ett tjejgäng på 8 personer som hade reserverat för 8 personer men när vi kom till borden fanns det ju inga platser kvar. Det var väldigt dåligt ordnat. Vi var inte de enda som fick dela på oss. Men jag och linda hade tur och hamnade mitt i ett mycket trevligt tjejgäng från Drängsered, Fegen och Ätran tror jag. Vi pratade om laktostabletter, badvaktsarbete, lägenheter, hus, gamla ex, tja vi hann gå igenom en hel del. Tjejen framför mig var ihop med en 10 år äldre kille, det var ju lite kul, skiljer ju 11 år på mig och Nicklas. Maten var för övrigt supergod (som alltid där) och underhållningen till maten fick vi också i och med karaokesång av frivilliga (jag var inte en av dem). Som alltid på Schoughs innehöll kvällen en hel del dansande på stolarna. Det hör liksom till.
När borden var bortdykade öppnades dörrarna upp för dem av manligt kön, och de var en del. Många måste ansett detta vara himelriket. 120 tjejer som bara står och väntar. En och annan gubb… ehh äldre karl var där också. Jag hittade visst en flört i en av dem, eller han hittade mig rättare sagt. Jag satt i godan ro med Marie och glodde på folk när denna gubb.. ehh äldre man ställde sig bredvis mig, sa ”du var en söt en”, pekade på min tatuering av ett tass avtryck och drog fingrarna genom luften samtidigt som han sa ”grrrrrrrrrrrrrr”. Jag dog. Jättedog. Han var vithårig för tusan! I ren skräck klättrade jag över bordet till Marie och sedan flydde vi.
Kvällen fortsatten med dansande till Partybandet och Bäcklund, vilka för övrigt tog tre sega pauser under kvällen, lite synd eftersom där inte finns någon pausmusik. Vi ville ju ha mer av partybandet juh!
Klockan 1 stänger stället och jag lämnade redan kvart i. På parkeringen var det två killar som stod och muckade. Vakterna brydde sig inte ett skit. Jag förstår dem. De gånger jag har varit på Schoughs står alltid den ena av dessa två killar och mucker med någon på parkeringen. Suck. Vissa växer visst aldrig upp.
Btw. Vilket jäkla väder här är idag. 20 grader när jag gick upp klockan nio! Lovely.

     
Bäcklund in action


Bonden Per-Martin bland en massa tjejer

      
Carolina och Carro gillade musiken men Tina tyckte det var skit och höll för öronen, eller nja kanske inte riktigt så 😉

     
Carro i väntan på mat och jag i väntan på partybandet.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

8 reaktioner till “Ladies night på Schoughs loge”

 1. Camilla: Nämen vad an detta! Visserligen såg jag aldrig honom hångla med denna brunett men det kändes som om de var ett par. De åkte därifrån ihop och så. Denna brunett var möjligtvis inte Birgitta? I annat fall lär vi väl läsa om det i Se och Hör då… 😉

  Linda: Helt korrekt. Ber om ursäkt för denna miss 😉

 2. Nej det var inte med Birgitta han var där med, och som han agerar på fester utan sin kvinna så skulle jag då aldrig vilja ens lära känna honom.
  Byter ständigt kvinnor och är otrogen till den kvinna han har för tillfället.
  Det har väl gått i huvudet på honom att han blivit en B-kändis
  Var det du Linda som var där med honom ?

 3. Stina: Jaha, jag trodde hon hette Birgitta. Förrvirrande det där 😉 Men jag kan intyga att Linda S här ovan inte var där med Per-Martin i alla fall, henne hade jag nämligen vid min sida hela kvällen.

 4. Jag är vän med Birgitta som för övrigt är brunett. Hon och PerMartin var på festen tillsammans och visade kläder för Magnussons båda två. Hennes lillasyster med sambo var också där. Det jag träffade av PerMartin så verkar han vara en hel trevlig kille och jag vet att han och Birgitta är lyckliga:)!

 5. Annika: Tack för infon! Då kan jag behålla min bild av Per-Martin som en snygg, snäll mysbonde! Dock en upptagen sådan naturligtvis 😉

 6. Hittade denna sidan! Om du har lite bilder ifrån den kvällen så får du gärna mejla dom till mig. Kul att du tycker om oss!

  Kram Peter

Kommentarer inaktiverade.