Utställning i morgon

I morgon är det utställning här i Sms och Nicklas ska ställa Fia. Det blir första gången i juniorklass för henne så nu börjar det bli allvar minsann 😉 Visserligen är det inoff. i morgon men vi ser det som lite träning inför den off. i Hässleholm om två veckor.
Jag tror att vi kommer gå in i ringen strax efter 12, men det där är ju himla svårt att räkna ut. På alla våra andra utställningar har man sagt att det bedöms ca 25 hundar i timmen på på det här stod det 20. Det är 68 hundar i vår ring och vi är näst sista rasen in. Bara två Franska bulldoggs anmälda, efter oss är det Mopsarna och de är också bara två.
Men vi måste dit med Fia innan 11.30 för då stänger vet.kontrollen.
Ska bli superkul att kolla in alla hundar! Hoppas bara att det inte blir allt för mycket regn. Synd om de som har långhåriga hundar i så fall.
Nu ska vi te morsan på middag, stek sak det tydligen bli. Mums!


Fia och Nicklas badade i förrgår. Kaaaaallt!

 

 

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.