Jäkla hund!

Va förbannad jag blev på Fia i morse! Vi gick vår morgonpromenad och hon ville inte göra ett enda kommando jag gav. Inte för att jag tjatade eller så, brukar alltid bryta promenaden då och då för att göra sitt – stanna kvar”, inkallning, uppletande eller något annat. Men idag fattade hon ingenting. Inkallning då jag går ifrån henne och hon ska sitta kvar var helt omöjligt att göra, hon bara traskade efter. Men hon kan ju för fasen sånt! Hon ville inte sitta, hon ville inte komma, hon ville ingenting! Så jag sket i henne. Hon fick gå där och nosa i backen resten av rundan utan att bli störd. Jag tänkte att hon kanske har en dålig dag liksom. När vi kom hem till tomten släppte jag henne. Såg att det kom två brudar med en barnvagn nere vid vägen, men Fia brukar ju inte bry sig så värst om folk som går förbi. Jag slängde en blick på henne och varnade med ett ”passa dig” när hon såg lite sugen ut på att springa efter. Vände mig om för att låsa upp dörren och då stack hon. Jäkla hund! Hon sprang genom hela trädgården och ut på vägen för att hälsa på brudarna. Gahhh va förbannad jag blev! Skrek på henne men det sket hon ju fullständigt i. Tjejerna sa att det inte var någon fara för de var inte hundrädda. Men de kunde ju ha varit det! De kunde ha varit hundrädda eller surtanter, man vet ju inte. Fia får inte hålla på så. Jag var vansinng men ville inte skälla på henne då hon kom och satte sig när jag ville koppla henne. Hon kom ju trots allt till mig tillslut, kan jag skälla på henne då? Hon fick lite stryk på väg upp till huset igen i alla fall för hon fjollade sig och skulle bita i byxbenen. Skrek som en stucken gris gjorde hon bara jag nuddade henne. Hon visste såååå väl att hon gjort fel. Då skriker hon bara man tittar på henne. Fjanthund. Men de där tjejerna trodde väl jag hade halft ihjäl hunden 😉
Blev ännu mer förbannad när jag sedan ringer Nicklas, för att berätta att Fia nu kommer annonseras ut på blocket för en billig peng, och han svarar att Fia stack bara för att hon anser sig stå över mig i rang. Va! Så dumt! Jädra pucko. Jag blev så sur för det är uppenbart att det inte handlar om att Fia står över mig i rang, men hon kanske försöker. Hon testar ju, den lilla pubertetsdrottningen. Vänta bara, snart ryker Nicklas på något sånt här han också, och då ska jag skratta, fy fasen vad jag ska skratta :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.