Kattungar – åhhhhhhhhhh… ;-)

Igår eftermiddag kunde jag inte vänta längre, jag var tvungen att åka och sniffa lite på de söta kissebebisarna. Oj, hjälp va söta de var sen då! Puttinuttisnuffisnaffelbubbisnuttisar! Men vi ska inte ha någon mer katt i alla fall :mrgreen:
Honan var nog redan borttingad men den fina hanen finns kvar, om någon är intresserad. Med någon syftar jag främt på mormor. Mormor, han kommer att få samma päls som Plutten, fast denna är gul och vit då. Perfekt polare till Missan!
Honan var lätt att ta kort på. Hon posade så fint och lugnt. Hanen däremot… Vi tog hur många kort som helst men det är bara ett enda gult och vitt sudd. Han ville jäklare me inte vara med på något kort inte! Envis rackare.


Hanen syns knappt för Stina har sin tass över honom.

 
 Visst är honan söt i ansiktet!?

Nu ska jag gå en runda med den lilla monsterhunden och sedan blir det plugg. Vilken roooolig dag det här kommer att bli…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.