Förbannade as!

Nu har 42-åringen erkänt morden på Pernilla och Engla. Englas kropp hittades tidigare idag. 42-åringen pekade själv ut platsen.
Läs mer här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.ab

Vilket jäkla as! Vilket förbannat fegt, sjukt svin!
På lärarutbildningen får man lära sig att alla människor är lika mycket värda, alla är lika. Men jag har väldigt svårt för att försvara den tron. Speciellt när det dyker upp människor som denna.
Jag bryr mig inte ett skit om han är sjuk, har haft en hemsk barndom, går på droger eller är deprimerad. Det finns inga ursäkter!
Usch va man känner för den lilla flickan, och hennes familj. Det här är för jävligt rent ut sagt.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Förbannade as!”

  1. Får bara fråga…. Va är det här med o tända ett ljus för Engla??? Alla ska göra det ikväll kl 21. Visst det är jätte tråkigt o fruktansvärt det som hänt o borde inte få hända!!! O jag lider verkligen med hennes familj! Men alla andra som mördas i Sverige då??? Tände vi ljus för dom stackars barnen i Arboga, lr mamman o barnet i Surahammar?? Nä det gjorde vi inte. Man kan inte tända för en o inte dom andra… Lr?? Visst om man gör det för alla mördade. Hur som helst hoppas jag att han får ett långt långt fängelsestraff!

  2. Carro: Jag håller med. Skickade heller inte vidare de där kedjemessen. Hade jag bott i byn och känt flickan eller familjen hade jag troligtvis både skickat sms och tänt ljus. Men som det är nu skulle det kännas konstigt, jag kände ju inte vare sig flickan eller hennes familj. Visst kan man tycka att det är fördjävligt och lida med familjen. Men jag kan ju inte bete mig som en närstående sörjande direkt, det vore ju falskt. Sen är det som du säger, det finns många hemska öden i Sverige, varför uppmärksammas inte dem på samma sätt?

Kommentarer inaktiverade.