Pizza x2

Idag fick jag ett mess från Cina om att hon skulle till H-stad och eftersom jag redan var därnere på föreläsning passade vi på att käka ihop innan vi åkte hem. Blev Idas krog som vanligt, jag älskar deras Pizza Vegetariana! Var vrålhungrig efter att ha suttit på föreläsning till 13, så en pizza satt inte helt fel.
Jag hade ett jädra flyt gällande parkeringen. Hade lagt i pengar till 14.33. Klockan 14.45 kom jag ner till p-huset igen och då var lapplisan bara några bilar bort. Vet iofs inte hur lång tid man måste ha stått över för att få böter men med min tur så… 😉
När jag kom hem började jag bli hungrig igen. Inte sådär jättemycket som i H-stad men tillräckligt för att det inte skulle hjälpa med en macka liksom. Så det blev till att lyfta på telefonluren och ringa efter en pizza (nr 2 för dagen). Jag och Nicklas delade på en smarrig sak med fläskfilé och bearnaisesås. Mmmmmmmm… :mrgreen:
Men det gjorde inte så mycket för vi gick en promenad med hunden innan vi satte tänderna i onyttigheterna.

Dagens lärdom:
– Mycket hungrig = en hel pizza
– Lite hungrig = en halv pizza

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.