Kattungar

När vi var i Thailand hände en liten (o)lycka. En av Jari och Gunillas katter ville inte komma in för att ta sitt p-piller när Jenny var där. Tja, resten kan ni ju räkna ut själva 😉
För två dagar sedan damp det ner fem små kattungar, varav endast två överlevde. Igår åkte vi dit för att ta oss en kik på de små liven. Och små var de! En sköldpaddsfärgad och en gul/vit. Den förstnämnda är med stor säkerhet en hona p.g.a. färgen och den andra såg ut som en hane,men det kan ju vara svårt att se när de är såhär små.
Naturligtvis sköljde ett enormt vill-ha begär över mig, men jag får minsann låta bli. Två katter får räcka. Jag är ju egentligen inte ens kattmänniska, hund är mer mitt djur. Men söta var de!

kattungar2-copy.jpg         kattungar1-copy.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.