Melodifestivalen

Vem hejar ni på?
Btw nu börjar det och jag är vaken! Inte illa.
Vilket dåligt ljud det är. Eller så är våra högtalare dåliga. Helt dovt ljud.
Jag tycker det är många bra låtar med i år. Flera av dem har växt med tiden liksom. Gillar Perrellis låt men tycker den är för mycket lik Carolas ”Evighet” i upplägget och det gick ju inte så bra sist… Amy Diamonds låt är skitbra, jag går och nynnar den hela tiden. Hon är ju liten och söt också, det tror jag att de skulle köpa de där Européerna. Nordmans låt är också bra, men ingen vinnare, tyvärr. Bengtzing är ju en rolig prick och hennes låt är bra, som partylåt, inte schlager.  Sanna Nielsen = bra, men tråkigt. Sibel = bra, men tråååkig! Iofs verkar Europa gilla bra men tråkigt, Irland brukar väl klara sig ok med sina ballader? BWOs låt är pissbra, naturligtvis, vad annars? Tror att BWO skulle gå ganska bra i Europa, de har ju liksom redan slagit där själva, bra gratisskjuts liksom. De andra tre är inte riiikitigt min stil (schlagerstil?) så de bryr jag mig inte ens om att kommentera.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.