Borde vara förbjudet

Det finns en sak som irriterar mig något vansinnigt med Nicklas. Jag hatar det över allt annat och varje gång han utövar denna handling överväger jag att byta statusen på Facebook till singel. Nej, det är inte han frenetiska gräsklippande under sommaren, det kan jag leva med. Det här är något mycket värre.
Han visslar.
Alltid när vi åker bil och skrämmande ofta på mornarna drar han igång och visslar en truddelutt. Det värker ända in i min benmärg av detta ljud. Jag hatar det! Värst är det på morgonen, då hade jag lätt kunnat förvandlas till en ond mördare när det där satans ljudet når mina öron.
Var och handlade på ICA innan, stod där i godan ro och glodde på reaböcker när det plötsligt dök upp en man där bakom hyllan. Han visslade den jäkeln! Jag blängde argt på honom. Gå och vissla sådär i mataffären! Är inte det aningen opassande?
När vi väntade på flyget på Landvetter besökte jag toaletten en trappa ner. Satt där i godan ro och kissade när jag plöstligt hörde, japp visslande! Ett pucko till gubbe satt på toa och visslade! Är inte det oerhört opassande!

Varför visslar folk!? Hur tänker de? Jag kan acceptera att man visslar på hunden, eller att små barn visslar för att de precis har lärt sig hur man gör. Men alla andra. Är ändå inte folk som visslar på offentlig platser aningen intelligensbefriade när det gäller socialt samspel? Eller vill de kanske bara ha uppmärksamhet?
I Sverige är det förbjudet att röka på offentliga plaster, tack och lov, men vore inte nästa steg i rätt riktning att även förbjuda visslande? Jag tycker det känns som en god idé. Vilka är på?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Borde vara förbjudet”

  1. haha de där med visslingar känner jag igen. Pappa visslar,om de ringer på dörren eller i telefonen så visslar han alltid på vägen dit=) Lite jobbigt ibland…

Kommentarer inaktiverade.