Påskpynt

Jag gillar påsk. För mig ger påsk en anledning att pynta hemmet i en massa härliga ljusa färger som gult och grönt. Vår, vår, vår, underbara vår! Påsk innebär också att man får äta en massa godis utan att känna ångest över detta. På påsk ska man äta godis.
Jag börjar få påskabstinens redan då julpyntet åker ner i januari. Julmys i all ära men vid det laget är man rätt trött på allt rött och glittrigt. Då vill man ha gult! Sol – påsk, påsk – sol.
Jag fixade redan förra veckan till mitt påskris i köket. Snyggingen Ture Tupp åkte upp och i cultljusstakarna byttes svart till gult och vitt. Idag tog jag slutligen fram min fina höna och lyckades t.o.m. försonas med de jävla grenarna från igår och skapade ett påskris även ute på vernadan. Detta är dock utan fjädrar än så länge eftersom det tydligen råder brist på fjädrar att köpa i detta avlånga land. Vet att morsan har gömmor med fjädrar i sin källare så det får nog bli en tur dit i kväll…

paskpynt5.jpg          paskpynt1.jpg          paskpynt3.jpg

paskpynt4.jpg         paskpynt2.jpg         ture-tupp.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Påskpynt”

Kommentarer inaktiverade.