Pilates?

Jag har ett tag varit sugen på att testa pilates, men det har liksom inte blivit av.
Jag är absolut inte typen som gillar att träna. Speciellt inte tillsammans med andra. Att studsa runt ihop med en massa svettiga människor som har värre tävlingsinstinkt än travhästar är inget för mig.  Men pilates lockar.
Snackade med Rebecka i min klass och hon skulle testa pilates nere i H-stad. Kanske ska vänta tills hon har koll på det innan jag själv kastar mig in i något sådant. Hon rekommenderade annars yoga. Jag behöver nämligen någonting som hjälper rygg och axlar att slappna av så att jag slipper spänningshuvudvärk. Kan pilates vara bra för det, eller är yoga bättre?
Såg att lokala gymnasstikföreningen har pilateskurser, men inte yoga.
Hmm, ska jag våga boka ett pilatespass?  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Pilates?”

  1. jag har också varit sugen på pilates. provat på yoga och det är great! men det finns inga ställen här att prova på det! =(

  2. Jag e på pilates! Har ju testat det på jobbet, tror att det vore nåt för oss;-) Men har hon pilates nu då? Hon sa att sist va det för få som anmält sig..

  3. Tina: Tror att medborgarskolan brukar ha yoga på hösten.
    Carro: Nej, jag menar Sms gymnastikklubb. Är frisör-Petra som håller i det tror jag.

Kommentarer inaktiverade.