Ostbågar + djur = sant

Varför älskar alla djur ostbågar?
Fia förvandlas till värsta tiggaren när ostbågepåsen åker fram. Hon gnyr och tittar med sina stora ögon på påsen. Katterna verkar känna lukten av ostbågar på flera mil avstånd och man kan ge sig fasen på att det smäller i kattluckan när påsen öppnas.
T.o.m. den där perserkatten som vi hade ett tag, Boogie, var en osbågeman. Han var livrädd för Ester och höll sig därför till 99% av sin tid nere i källaren. Det var också däför vi gav bort honom efter ett tag, han trivdes inte här. Förutom då vi köpte hem ostbågar naturligtvis. Med rädsla för sitt liv smög han då upp ur källaren och fram till sofforna i vardagsrummet där ostbågarna oftast fanns. Plötsligt satt han där nedanför soffan och såg bedjande på en.
Varför älskar alla våra djur ostbågar så här oerhört? Kanske är det principen ”sådan matte, sådan hund” som gäller … 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Ostbågar + djur = sant”

  1. Jag hoppas att du inte åt ostbågar kl 9 på morgonen??;-) Tror att det e själva ”osten” som drar…. Kan annars va sådan matte/husse sådant djur.

Kommentarer inaktiverade.