Seriös pengatvätt

Dagen har spenderats på Nai Harn beach. Uuuuuuunderbar strand! Lite mer folk och försäljare än förra året men ändå uuuuuuunderbar 😉 Jag brände mig ännu mer. Är nu röd på näsan, i pannan, på benen, på axlarna och på händerna. Jaha, bara magen kvar då typ.
Nicklas har skaffat sig en ny hobby här i Thailand. Pengatvätt är hans nya grej. Två gånger har han nu badat med pengar i badbyxfickan. Nope, inte mynt, sedlar! Äkta pengatvätt alltså. Näst intill olagligt 😉 Det fulaste man kan göra här är att vanära kungen, dvs att t.ex. trampa på en sedel där kungens huvud finns, det är mycket illa. Jag undrar vad kungen tycker om att bli badad? Lite pinsamt när man sedan ska betala saker och pengarna fortf. är blöta. Men känner jag Nicklas rätt kommer denna hobby fortsätta under resterande tid av semestern. Ähh, jag är väl nöjd så länge han inte börjar med mobiltvätt igen…

 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Seriös pengatvätt”

  1. Grattis våran älskade Josse o Nicklas! Nu vill vi ju ha en bild på det här! Hoppas att det kommer snart. Hoppas ni har det bra! Från Fias mostrar;-)

Kommentarer inaktiverade.