Photoshoppat lite

Jag har under hösten gått en kurs i Photoshop via distans från Jönköping. Kan starkt rekommendera den kursen. Läraren, Mattias, är superduktig, både som lärare och som photoshoppare. Han driver för övrigt sidan moderskeppet.se som handlar om just Photoshop. Jag har varit lite snål med att visa upp mina alster, jag är ju nybörjare för tusan! 😉 Men idag känner jag mig givmild. Det här är den nästa sista inlämningauppgiften som jag lämnade in för någon vecka sedan. Ämnet var restaurering och jag tog ett gammalt foto som jag scannat in åt farmor en gång. Det var ganska slitet så det blev en kul utmaning! Varsågoda.

flickorna-fore.jpg              flickorna-efter.jpg

Jag ville restaurera utan att plocka bort allt så därför finns vissa små märken kvar. Även den gulnande färgen behöll jag eftersom den skapar en varmare bild är en ren svartvit. Är ganska nöjd. Borde ha lagt ett skimmer över min restaurerade bild kan jag tycka i efterhand men det är väl så, man blir aldrig helt nöjd.  

3 reaktioner till “Photoshoppat lite”

  1. Helén: Ja, det skulle mycket väl kunna vara så 😉 En ny värld har öppnats för mig, the world of Photoshop!

Kommentarer inaktiverade.